Svadba podľa Mišky a Mariána

Svadba podľa Mišky a Mariána

Milé nevesty, prinášame vám ďalší blog od manželov, ktorí vás môžu svojim príbehom lásky a skúsenosťami s plánovaním svadby inšpirovať pri svadobnom dni, na ktorý sa vy ešte len pripravujete.

Ak máte aj vy záujem o svadobný blog o vašej svadbe, vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)


Michaela a Marián

Nádherný pár Miška a Marián je ďalším, ktorý sa rozhodol podeliť o svoje spomienky a skúsenosti so svadbou a inšpirovať vás - budúcich novomanželov.

Táto sympatická dvojica sa zoznámila pred takmer siedmimi rokmi na internáte v Bratislave. “Moja spolubývajúca bola jeho spolužiačka a v tom čase bol do nej zaľúbený. Ale veci sa nakoniec vyvinuli inak :)” napísala Michaela.

Svadobný deň si naplánovali sami, s pomocou známych a rodiny. Kamaráti, ktorí mali svadobné plánovanie už za sebou, im dali tipy a poradili im pri výbere dodávateľov. Keďže je nevestin brat grafický dizajnér, o návrh dizajnu svadobných tlačovín sa postaral on.

Nevesta Miška mala už pred výberom svadobných šiat predstavy o tom, v akých šatách sa chce vydávať: “Od začiatku som vedela, že chcem šaty s dlhým rukávom. Pôvodne sa mi môj model až tak nepáčil. Vyskúšala som dokopy 5 šiat, a hneď po odskúšaní tých mojich som vedela, že sú to tie pravé a už som ani nechcela ďalej skúšať.” Zvolila si svadobné šaty známej značky Milla Nova, ktoré si objednala z internetu priamo od výrobcu. A zvolila dobre, bola vskutku nádhernou nevestou!

Svadobný obrad, ako aj hostina sa konali v slovenskej obci Bzenica, v okrese Žiar nad Hronom. Svadobné tlačoviny spolu s výzdobou a svadobnou kyticou boli zladené v jemnej farebnej kombinácií bielej a zelenej. Výzdobu a kyticu dodal Nezábudkin Ateliér, ktorého portfólio tvoria krásne naturálne dekorácie.

V Žiari nad Hronom našli aj DJ-a Faba, ktorého vrele odporúčajú. Vďaka nemu sa hostia zabávali a tancovali do skorého rána: “Hostí sme z parketu museli vyháňať o pol siedmej ráno :D” spomínajú manželia.

Nesmieme zabudnúť spomenúť šikovného fotografa Petra Kováča, vďaka ktorému máme možnosť prezrieť si galériu svadobných fotografií nevesty Mišky a Mariána a preniesť sa s nimi späť do ich veľkého svadobného dňa.

Michaela a Marián, ďakujeme vám, že ste sa s nami podelili o vaše skúsenosti a prajeme vám nekonečnú lásku :)


Svadobní dodávatelia

Miesto obradu: Kostol sv. Alžbety, Bzenica
Miesto hostiny:Kultúrny dom, Bzenica
Výzdoba a kvety:Nezábudkin Ateliér
Candy bar:My Little Bakery Levice
Foto:Peter Kováč
Hudba:DJ Fabo
Svadobné šaty:Milla Nova
Svadobný účes:Esposa - Hairstudio Lucia Tóthová
Svadobné líčenie:Martina Wachalova
Nechty:Aivlis Nails Levice


Svadobné fotografie









Aj vy sa chcete podeliť o vaše skúsenosti so svadbou a inšpirovať budúce nevesty? Vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)

Tiež sa vám môže páčiť