Svadba podľa Michaely a Gabriela

Svadba podľa Michaely a Gabriela

Milé žienky, sme štastné, že sa ďalšia krásna nevesta rozhodla predať svoje svadobné šaty prostredníctvom nášho LALA MARKET second handu. V šatách Brie značky Eva Lendel bola vskutku nádherná! Takisto nás teší, že sa chce s vami podeliť o príbeh lásky s jej manželom a o skúsenosti s plánovaním svadby. Tento blog je pre vás, milé nevesty. Možno práve v nasledujúcich riadkoch nájdete inšpiráciu na svadobnú výzdobu či kvety, alebo fotografa, ktorý zachytí váš svadobný deň :)

Miška už svoje krásne svadobné šaty predala. Ak aj vy predávate svadobné šaty cez LALA MARKET a máte záujem o svadobný blog o vašej svadbe, vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)


Michaela a Gabriel

Tento príbeh lásky je ako z romantického filmu. Miška to vystihla veľmi jednoducho: "Šibnute zaľúbená už v dvanástich." Veru tak. Michaela sa do svojho manžela Gabriela zamilovala, dá sa povedať, na prvý pohľad. Už štrnásť rokov je mužom jej snov. Žiadny iný nemal u Mišky šancu, pretože jej srdce patrilo od začiatku len jednému. Gabrielovi to trvalo trošku dlhšie, predsa len Michaela bola veľmi mladá na vzťahy. Po niekoľkých rokoch spoznávania sa však začali tvoriť pár a tento rok spečatili svoju lásku manželským sľubom v Kostole svätého Martina v Lipanoch :)

Svadobný deň si plánovali sami. Keďže sa Miškina sestra vydávala len nedávno, vďaka svojim skúsenostiam jej vo veľa veciach poradila a pomohla. Michaela mala jasno v tom, akú farbu majú mať šaty družičiek. Smaragdovo zelenú farbu využili aj šikovné ruky žien z indecor.sk, ktoré sa postarali o krásnu výzdobu, kde k zelenej doplnili aj bielu a zlatú. V týchto farbách sa tiež niesli ručne vyrábané náramky pre družičky a pierka pre družbov. Všetko spolu krásne ladilo. 

Ako sme už spomenuli, Michaela sa vydávala v nádhernom modeli Brie mladej svadobnej značky Eva Lendel. So šatami si veľa starostí nerobila. Po krátkom prezeraní svadobných šiat na internete ju očarili práve tieto. Šaty si nechala salónom ušiť na mieru a prvýkrát si ich vyskúšala len niekoľko dní pred svadbou. Tento malý risk sa jej vyplatil. Šaty jej sedeli ako uliate. Nevesta po polnoci opäť zažiarila, keď sa preobliekla do ďalších ligotavých šiat, tentokrát zo salónu Vivien. Môžeme skonštatovať, že Miška má naozaj dobrý vkus a počas celého večera mala neuveriteľný šmrnc a noblesu!

Všetky krásne fotografie, ktoré môžete vidieť, vyhotovili šikovní bratia z Global Diamonds. Svadobné fotografovanie novomanželov uskutočnili v kaštieli Péchy v Hermanovciach, kde je prostredie interiéru aj exteriéru veľmi pekné a mnoho párov sa rozhodlo pre svadobné fotografie práve na tomto mieste. Krásnou spomienkou na svadobný deň je aj krátky videoklip zo svadby, ktorý si taktiež môžete pozrieť a inšpirovať sa pre svoj svadobný deň. 

Okrem rozbitia taniera, ktorý prináša novomanželom harmonický spoločný život, nevestu o polnoci vytancovali všetci svadobní hostia pri redovom tanci, pri ktorom sa podľa tradícií z nevesty stala žena. Vykrúcala sa v jedinečnom vyšívanom kroji. Bol to dar od jej tety. Veľkou ozdobou bola farebná kvetinová čelenka so stuhami, ktorá neveste nesmierne pristala.

Počas svadby tohto krásneho páru padal dážď. Aj to vraj prináša do manželsva šťastie. A my veríme, že spoločný život Mišky a Gabriela bude šťastný, krásny a plný úsmevu a lásky :)


Svadobní dodávatelia

Miesto obradu: Kostol sv. Martina v Lipanoch
Miesto hostiny:
Reštaurácia XXL
Výzdoba:
indecor.sk
Kvety:
Kvetinárstvo L+P Kandráč
Zákusky:
Hana cakes
Foto a video:
Global Diamonds s.r.o.
Miesto svadobného fotografovania:Kaštieľ Péchy
Hudba:
ĽH Verbunk
Svadobné šaty:
Boginya Weddingdress
Popolnočné šaty:Svadobný salón Vivien
Svadobný účes:Look style
Svadobné líčenie:Mária Balušinská
Mihalnice a nechty:Art Cristy


Svadobné fotografie














Aj vy sa chcete podeliť o vaše skúsenosti so svadbou a inšpirovať budúce nevesty? Vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)

Tiež sa vám môže páčiť