Galéria svadobných šiat 2021

Galéria svadobných šiat 2021
Milé čitateľky, minulý rok ubehol ako voda. Ani sme sa nenazdali a polovica januára je už tiež za nami. Aj keď rok 2021 nebol jednoduchý a kvôli pandemickej situácii sa opäť svadby odkladali a rušili, niektoré nevesty sa nenechali odradiť a svoj svadobný deň aj napriek všetkému zrealizovali. My sa s nimi veľmi tešíme a želáme im len to najlepšie. Veď čo je krajšie, ako láska? :)

Sme veľmi potešené množstvom krásnych nových svadobných kúskov, ktoré v uplynulom roku pribudli do našej LALA ponuky. Je ich neúrekom. Veľmi sa radujeme, že naša myšlienka vytvoriť komunitu žien, ktoré si navzájom pomôžu predajom svadobných šiat a inšpirujú sa, stále rastie. Aktuálne je v ponuke na predaj už vyše 500 svadobných šiat. Niektoré sú nové, niektoré mali nevesty prvýkrát, no nájdu sa aj také, ktoré si nevesty kúpili cez LALA MARKET a opäť ich posúvajú ďalej. 

Okrem pomáhania si navzájom je našou myšlienkou aj zníženie odpadu, ktorý je tvorený v odevnom priemysle. Každé svadobné šaty sú jedinečné a krásne, tak prečo ich použiť len raz? Šatstva je stále viac a viac a stále viac ľudí sa snaží žiť udržateľnejšie a znižovať negatívny dopad na životné prostredie, napríklad aj nakupovaním v second handoch. Aj keď je to len malý krôčik, aj ten sa ráta. Preto, aj keď si nenájdete šaty v našom online second hande, zvážte nákup svadobných šiat v inom. A nielen nákup svadobných šiat. Okrem zníženia odevného odpadu ušetríte peniaze, ktoré môžete použiť na niečo, čo vám prinesie radosť. Aj v už nosených svadobných šatách môžete zažiariť.  A naše predávajúce nevesty sú toho dôkazom. Ak sa však chcete vydávať v nových, originálnych svadobných šatách, skúste vyhľadať lokálnych dizajnérov, ktorí vám určite navrhnú a ušijú model na mieru :)

Všetkým nevestám, ktoré v minulom roku vstúpili do manželstva, želáme krásny, radostný a láskyplný život s ich polovičkami a tým, ktoré sa rozhodli svoje svadobné šaty predať cez LALA MARKET, zo srdca ďakujeme. Veríme, že si vaše svadobné šaty nájdu nové majiteľky. Ak sa vám ešte nepodarilo predať svadobné šaty, nezúfajte. Ako sme už spomenuli, počet svadieb sa minulý rok znížil. Všetko má svoj čas a veríme, že ta správna kupujúca sa vám čoskoro ozve :)

Nech sa páči, prezrite si náš LALA výber svadobných šiat, ktoré sa stali súčasťou predajnej ponuky svadobných šiat v minulom roku. Tie z vás, ktoré svadobný deň ešte len čaká, je veľmi pravdepodobné, že vás niektoré svadobné šaty oslovia, prinajmenšom inšpirujú :)

LALA výber svadobných šiat 2021


Ak máte svadobné šaty na predaj a radi by ste potešili niektorú z budúcich neviest svojimi svadobnými šatami, zaregistrujte sa a vytvorte predajnú ponuku, ktorá zaujme budúce nevesty.

Tiež sa vám môže páčiť