Svadba podľa Dominiky a Radovana

Svadba podľa Dominiky a Radovana

Vitajte v našom svadobnom blogu plnom inšpirácie, lásky a nezabudnuteľných chvíľ! Dnes vám prinášame pohľad do príprav a svadobného dňa krásneho manželského páru, ktorý sa zosobášil v Košiciach.

Bývalá nevesta Dominika je jednou z našich lala predávajúcich. Svadobné šaty Bellissima 03 zakúpené v salóne Irian Sam môžu byť vaše za fantastickú cenu. Predajnú ponuku nájdete na tomto odkaze.

Dominika a Radovan

Láska je jedným z najkrajších a najhlbších zážitkov, ktoré môže človek zažiť. Je silnou, neodmysliteľnou súčasťou života, ktorá dokáže premeniť svet okolo nás. A svet premenila aj Dominike a Radovanovi počas ich študentských čias: Zoznámili sme sa už počas strednej školy, kedy sme chodili na ten istý internát. Tam začala naša láska. Randili sme spolu krásnych 10 rokov.

Svadba po desiatich rokoch partnerstva je nádherným vyjadrením hlbokého zväzku a lásky medzi dvoma ľuďmi, ktorá pretrváva a rastie. Puto, ktoré vznikne pri dlhoročnom vzťahu, je niečím mimoriadne vzácnym a krásnym. Predstavuje schopnosť podporiť a pochopiť jeden druhého aj bez slov. “Svadbu sme si plánovali sami, mali sme rovnaké predstavy, všetko sme si vyberali spolu. “

Svoje “áno” si Dominika a Radovan povedali v najväčšom kostole na Slovensku, v majestátnom Dóme svätej Alžbety na Hlavnej ulici v Košiciach. V centre mesta sa konala aj svadobná hostina, a to v Sále Bačíkova, ktorá je súčasťou košického Hotela Maraton. Tento priestranný multifunkčný priestor s vysokými oknami a špecifickou atmosférou je ako stvorený pre veľkú romantickú svadbu. O výzdobu svadobnej sály v odtieňoch bielej, svetlo-ružovej a zelenej farby sa postaral Dekoračný servis z Prešova, ktorý zabezpečil aj menovky a zasadací poriadok. Všetko spolu pekne ladilo.

Dominika bola pôvabná, nežná a romantická nevesta v princeznovských svadobných šatách s bohatou vrstvenou sukňou a živôtikom posiatym čipkou a drobnými aplikáciami, ktoré ju ozdobili. Svoje svadobné šaty našla vo svadobnom salóne Irian Sam: “Bola som pre ne rozhodnutá ešte pred návštevou salóna. Bol to prvý a posledný salón, v ktorom som bola. Šaty Bellissima boli moje vysnívané svadobné šaty.” V salóne k nim doladila aj náušnice a topánky. Nežný look nevesty dotvorilo jemné líčenie make-up artistky Alyony a svadobný účes od Veroniky Vargovej Dunajovej.

Vo svadobných šatách Bellissima 03 sa môžete vydávať aj vy. Pozrite si Dominikinu predajnú ponuku a v prípade záujmu ju kontaktujte.

Nielen Dominiku, ale aj jej manžela a ďalšie svadobné fotografie, ktoré vás môžu inšpirovať pri plánovaní vašej vlastnej svadby, si môžete pozrieť v malej svadobnej galérii pod týmto textom. Ich svadbu zachytil profesionálny fotograf z Prešova Arnold Horváth, ktorý okrem svadieb fotí aj portréty a rodinné fotografie.

Na žiadnej svadbe nesmie chýbať skvelá atmosféra dotvorená výbornou hudbou, na ktorú sa všetci bavia na tanečnom parkete. Mladomanželia boli nadmieru spokojní so svojím výberom: “Mali sme perfektnú živú hudbu, kapelu Wendigo.”

“Choreografiu svadobného tanca nám pripravila Michaela Wittner. Tanečné hodiny sú krásnym doplnením svadby nielen z učenia tanca, ale aj zo zážitku a peknej spomienky pre snúbencov.“ Do spoločného manželského života spolu vykročili tanečným krokom na romantickú pieseň so zamilovaným textom a príjemnou melódiou od slovenského speváka Bystríka s názvom “Hej, dievča”. 


"Tak sa ma chyť a spoznaj ma,

pevne ma drž, nenechaj ma.

To silné puto tvorí náš domov

ako listy na korunách stromov.."


Tento úryvok z textu svadobnej piesne opisuje presne to, čo vám, Dominika a Radovan, do spoločného života želáme - aby ste si vytvorili krásne silné puto, šťastný domov, pevne sa držali za ruky a milovali sa navždy :)


Svadobní dodávatelia

Miesto obradu:  Dóm sv. Alžbety v Košiciach
Miesto hostiny:
Sála Bačíkova v Košiciach
Svadobné menu: Sála Bačíkova v Košiciach
Zákusky:
Sladký domov Kavečany
Svadobná torta:Sladký domov Kavečany
Fotograf:
Arnold Horváth
Svadobné šaty:
Svadobný salón Irian Sam
Svadobný účes:
Veronika Vargová Dunajová
Svadobné líčenie:
Alyona
Svadobná pieseň:
Hej, dievča
Učiteľ tanca:Michaela Wittner
Hudba:
Wendigo
Svadobná výzdoba:
Dekoračný servis
Svetelný nápis LOVE:3Dekorácie
Svadobné oznámenia:SAShe.sk
Menovky a zasadací poriadok:  Dekoračný servis


Svadobné fotografie


Aj vy sa chcete podeliť o vaše skúsenosti so svadbou a inšpirovať budúce nevesty? Vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)

Tiež sa vám môže páčiť