Pronovias - svadobné šaty snov

Pronovias - svadobné šaty snov

Milé dámy, prinášame vám  kúsok histórie a pozadie ďalšej obľúbenej a vychýrenej značky svadobných šiat, ktorá patrí medzi špičku v módnom priemysle - španielsky Pronovias.

Pronovias je rodinná firma, ktorá započala v prestížnom obchode El Suizo, ktorý založil Alberto Palatchi Bienveniste v roku 1922 v Barcelone. Špecializoval sa na čipky, výšivky a vysoko kvalitné hodvábne tkaniny. V roku 1964, keď sa  pripojil Alberto Palatchi Ribera, bola spoločnosť revolucionárom vo vývoji prvej konfekčnej svadobnej módy, ktorá sprístupnila svadobné šaty všetkým ženám.

Z toho, čo sa začalo ako rodinný podnik, neskôr vyrástol Pronovias. Na medzinárodný trh vstúpila firma v roku 1977. Bola priekopníkom v oblasti franšízového podnikania. Prvý obchod tohto druhu firma otvorila v Holandsku. Od sedemdesiatych rokov má Pronovias sieť 50 franšíz, ktorá zdieľa hodnoty a know-how svojich vlastných obchodov a zaručuje jedinečný zážitok z nakupovania, ktorý zasiahol všetky kúty sveta.  Vo svete vedie so svojou rozsiahlou distribučnou sieťou s viac ako 4 000 predajnými miestami vo viac ako 105 krajinách, vrátane Slovenska.

Pronovias opisuje svoje svadobné šaty ako šaty snov. Vytvára dizajny, ktoré dokonalo vystihnú podstatu každej ženy. Portfólio tejto značky tvoria prepracované róby, ale aj jednoduché elegantné šaty. V jednotlivých kolekciách nájdete nadčasové siluety, zmyselné štýly i sofistikované modely svadobných šiat. 


Aj slovenské a české nevesty siahli po svadobných šatách tejto prestížnej značky. Niektoré z nich sa rozhodli pre predaj šiat práve cez náš LALA MARKET. Prezrite si našu ponuku svadobných šiat značky Pronovias, možno natrafíte na šaty vašich snov :)


KOLEKCIA ATELIER HOLLYWOOD GLAMOUR


KOLEKCIA PRIVÉE PREMIERE


KOLEKCIA PRONOVIAS CONTEMPORARY GODDESS


Zdroj: www.pronovias.com

Tiež sa vám môže páčiť