Svadba podľa Terky a Slava

Svadba podľa Terky a Slava

Prinášame vám ďalšiu inšpiráciu pre váš svadobný deň. Tentokrát sa s nami o detaily zo svojho svadobného dňa podelil mladý manželský pár Terka a Slavo. Sú dôkazom toho, že aj láska v mladom veku môže vydržať veľa veľa rokov :)

Aj bývalá nevesta Terezka je jednou z tých, ktoré predali svoje svadobné šaty cez LALA MARKET. Vytvorte si predajnú ponuku a potešte budúcu nevestu aj vy.

Terka a Slavo

Každý príbeh lásky je osobitý, niečím iný a každá spoločná cesta dvoch ľudí začína inak. Cesty Terky a Slava mohla spojiť náhoda, ale aj osud..

Poznajú sa zo základnej školy, no vtedy medzi dvoma mladými ľuďmi ešte iskrička nepreletela. Stalo sa tak až raz v lete v Nemecku. Po skončení strednej školy sa obaja, nezávisle od seba, rozhodli ísť na letnú brigádu, v tom istom období na to isté miesto, do malého mestečka na západe Nemecka. Hneď v prvý deň, pri prvom vzájomnom pohľade, bolo jasné, že sa začala písať prvá kapitola ich spoločného života. Dnes sú spolu 8 rokov a tento rok oslávili prvé výročie manželstva :)

Terka bola nádherná romantická nevesta oblečená do svadobných šiat Dinara od európskej svadobnej značky Supernova. Svoje vysnívané svadobné šaty objavila vo svadobnom salóne EvaMária v Seredi, kde bolo hneď jasné, ktoré šaty sú tie pravé. O svadobných šatách mala úplne inú predstavu. Videla sa ako nevesta v boho svadobných šatách s dlhým rukávom. No šaty, ktoré si zvolila, sa krásne hodili k jej láskavej osobnosti a povahe.

Svadobný deň začali obaja snúbenci v spoločnosti svojej rodiny a priateľov. Ako to na východe Slovenska býva, aj samotná príprava snúbencov na svadobný deň je špeciálnou tradíciou plnou smiechu, radosti, ale aj dojatia a spomienok.
Za sprievodu ľudovej hudby si ženích prišiel po svoju vyvolenú a vybrali sa spolu do Kostola svätého Martina v Lipanoch, kde si povedali svoje “áno” a sľúbili si večnú lásku.

V Lipanoch sa konala aj svadobná hostina. Nové priestory v Troji v Lipanoch s nádychom luxusu ponúkajú skvelý priestor aj pre ľudí, ktorí majú veľké svadby, ako to bolo aj v prípade tohto páru. Po príchode na miesto nesmelo chýbať rozbitie taniera pre šťastie. Po úspešnom zvládnutí tejto úlohy, ktorú neuľahčovali svadobní hostia, si Slavo svoju manželku odniesol na rukách k svadobnému stolu.

Zvyčajne si pri predstave svadobného tanca človek vybaví pomalý zamilovaný tanec na romantickú pieseň, však? Terka a Slavko však všetkých prekvapili. Do manželstva sa svižným tanečným krokom pretancovali na rezkú pieseň Tancujem s tebou rád od Karola Duchoňa. A zábava sa mohla začať :)
Na svadbe sa veľmi veľa tancovalo a spievalo, za čo mohol okrem veselých hostí výborný výber piesní hudobnej skupiny MUZIKUS, ktorú tvoria šikovní muzikanti z východu.

O polnoci všetko stíchlo, svetlá zhasli a prišiel čas na tradičný vrchol svadobného dňa - čepčenie. Zo slobodnej dievčiny sa podľa tradícií stala manželka. Tento obrad býva často veľmi krásny a dojemný. Na tejto svadbe sa to znásobilo aj tým, že nevestu čepčili jej kamarátky.

Svadobný deň si plánoval pár sám s pomocou rodiny a priateľov. Využili služby lokálnych dodávateľov, ktorých môžete nájsť pod textom tohto blogu. Prezrite si aj nádhernú fotogalériu s fotografiami z celého svadobného dňa. Nafotil ich veľmi šikovný, ochotný a ústretový fotograf Roman Pavluv.


Terka a Slavko, gratulujeme k prvému výročiu manželstva a želáme vám, aby ste spolu tancovali životom s ľahkosťou, úsmevom a radosťou, tak ako na vašu svadobnú pieseň :)


Svadobní dodávatelia

Miesto obradu:  Kostol sv. Martina v Lipanoch
Miesto hostiny a ubytovania:
Troja
Svadobné menu:Troja
Zákusky:Sladká dielňa u Jany
Zákusky na výslužku:Cukrárenska výroba Lipovská
Ovocné poháriky:Fruity bar MIMKA
Fotograf:
Roman Pavluv
Fotokútik:FotoCorner
Svadobné šaty:Svadobný salón EvaMária
Svadobný účes:Simona Čonková 
Svadobné líčenie: Petra Kušnírová
Nechty:
Studio Aurora Sabinov
Svadobná pieseň:Tancujem s tebou rád
Hudba:MUZIKUS
Čepčenie:ŽSS Milpošanka
Svadobná výzdoba:Mariposa výzdoby
Svadobná kytica:Mariposa výzdoby
Výzdoba kostola:Kvetinárstvo L+P KANDRÁČ


Svadobné fotografie


Aj vy sa chcete podeliť o vaše skúsenosti so svadbou a inšpirovať budúce nevesty? Vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)

Tiež sa vám môže páčiť