Ako vytvoriť ponuku svadobných šiat na LALA MARKET

Ako vytvoriť ponuku svadobných šiat na LALA MARKET

Rozhodli ste sa predať svoje svadobné šaty, no neviete, ako na to? Ste na správnom mieste. Tento článok predstavuje jednoduchý návod, ako vytvoriť predajnú ponuku svadobných šiat v našom online second hande svadobných šiat LALA MARKET :)


Registrácia


Ak si chcete na www.lalamarket.sk vytvoriť predajnú ponuku, musíte sa najskôr zaregistrovať

 


Ak ste sa už zaregistrovali, prihláste sa do svojho LALA MARKET účtu a začnite s vytvorením predajnej ponuky v sekcii "Môj účet".


Po vyplnení registračného formulára je potrebné overenie e-mailu, ktorý ste uviedli pri registrácii. Overenie je možné po prijatí uvítacieho e-mailu vo vašej e-mailovej schránke. Po kliknutí na vyznačený odkaz "Overiť e-mail" sa dostanete na úvodnú stránku second handu LALA MARKET.


Ste prihlásená :) Kliknite na "Môj účet" a vytvorte predajnú ponuku vašich svadobných šiat, ktorá osloví a zaujme kupujúce budúce nevesty.


Vytvorenie ponuky


Vitajte vo svojom LALA MARKET účte!


Ak chcete pridať ponuku svadobných šiat, kliknite na možnosť "Vytvoriť ponuku". Vytvorenie predajnej ponuky je jednoduché a prehľadné. Vyplňte všetky atribúty, ktorými opíšete a zadefinujete vaše svadobné šaty. Vytvorenú ponuku môžete kedykoľvek doplniť či upraviť v sekcii "Moje vytvorené ponuky". 


Pred pridaním fotografií si prečítajte základné body, ktoré vás usmernia pri výbere a pridávaní fotografií svadobných šiat. Fotografiu pridáte kliknutím na tlačidlo "Pridať foto". Ak chcete fotografiu nahradiť inou, kliknite na tlačidlo "Pridať foto" pri fotografii, ktorú chcete vymeniť. 


V príbehu o šatách doplňte informácie, ktoré sú podľa vás dôležité a zaujímavé pre kupujúce. Aké informácie zaujímali pri kúpe vašich šiat vás? Pripravili sme pre vás vzor, ako by mal váš príbeh o šatách vyzerať. Inšpirujte sa.

Milá budúca nevesta,

ak si čítaš tieto riadky, zrejme ťa tieto svadobné šaty oslovili rovnako ako mňa. Tieto svadobné šaty sú presne také, aké som si vysnívala. Krásne, očarujúce, no zároveň ľahučké a praktické (bez problémov som v nich pretancovala celú noc). Vrch šiat ma ohúril na prvý pohľad. Keďže rada tancujem, nechcela som mať oblečené nič, v čom by mi nebolo príjemne. Šaty sú uchytené okolo krku na malé gombíčky, vpredu sú pekne obopnuté na tele a chrbát je celý odhalený. Vrch a aj sukňa sú zdobené nádhernou čipkou zaujímavých vzorov, nie sú to kvetinky, ako je bežné. Sukňa je síce dlhá až po zem, no je vzdušná a ľahká. Dve spodné vrstvy tvorí tyl. Moja výška je 168 cm a mala som obuté lodičky s 8 cm opätkom.

Ak by si potrebovala vidieť alebo vedieť viac detailov a podrobností o šatách, poprípade sa dohodnúť na osobnej skúške šiat (Bratislava), kontaktuj ma.

Nikola :)


Po vyplnení všetkých potrebných informácií o vašich svadobných šatách vytvoríte svadobnú ponuku kliknutím na tlačidlo "Vytvoriť ponuku". 


Pre aktiváciu ponuky je potrebná platba za inzerciu. Pre každú ponuku platí len jeden kredit (ŠTANDARD alebo PREMIUM). Ak ste si pre vašu vytvorenú ponuku zakúpili kredit ŠTANDARD, nie je možné si pre túto ponuku doplatiť kredit PREMIUM. Je potrebné vytvorenie novej predajnej ponuky svadobných šiat.


Po uhradení čiastky za inzerciu si môžete svoju ponuku aktivovať. Vaša aktívna ponuka sa bude zobrazovať na stránke online second handu svadobných šiat www.lalamarket.sk medzi všetkými svadobnými šatami na predaj. Vašu ponuku svadobných šiat môžete kedykoľvek upraviť alebo doplniť.


V prípade, že ste svoje svadobné šaty predali, vymažte predajnú ponuku, aby kupujúce vedeli, že vaše šaty už nie sú na predaj.


Vytvorenie predajnej ponuky je naozaj jednoduché. Ak ste však v tomto článku nenašli odpovede na vaše otázky, kontaktujte nás na info@lalamarket.sk.

Veľa šťastia s predajom svadobných šiat :)

Tiež sa vám môže páčiť