AKO FUNGUJE LALA MARKET?

LALA MARKET nie je len o nákupe či predaji svadobných šiat. Našim cieľom je vytvárať nové zážitky, skúsenosti a spájať kupujúcich a predávajúcich cez krásne svadobné šaty. Úžasné je, že vďaka možnostiam nákupu či predaja cez náš online second hand tiež máličko prispievame k zmierneniu tvorby módneho odpadu a pomáhame tak šetriť životné prostredie. Preto o nás všade hovorte a skúsme vytvoriť veľkú svadobnú komunitu.

Čím viac o nás svet bude vedieť, tým bude šťastnejší, lebo bude plný spokojných žien a neviest...


PREDAJ SVADOBNÝCH ŠIAT - KRÁTKY SPRIEVODCA

1. REGISTRÁCIA + VYTVORENIE PONUKY

Bezplatne sa zaregistrujte. Vyplňte náš detailný formulár s fotografiami, požadovanou cenou a podrobným opisom šiat. Po zaplatení jednorazového poplatku - kreditu ŠTANDARD alebo PREMIUM sa bude vaša ponuka zobrazovať na webe a sociálnych sieťach LALA MARKET. Čím detailnejšiu ponuku vytvoríte, tým je vaša šanca na predaj väčšia.

2. KOMUNIKÁCIA S KUPUJÚCIM

Vďaka našim funkciám a možnostiam vyhľadávania si budúca nevesta môže nájsť práve vaše svadobné šaty. Potenciálne kupujúce s vami môžu priamo komunikovať prostredníctvom našej zabezpečenej platformy pre zasielanie správ. Komunikácia prebieha súkromne len medzi vami a kupujúcim.

3. PREDAJ SVADOBNÝCH ŠIAT

Samotný predaj šiat tzn. dohoda o platobných podmienkach a o doručení šiat prebieha len medzi vami ako predávajúcim a kupujúcim. LALA MARKET si nenárokuje na žiadnu províziu z predaja a nie je zodpovedný za predaj ani za doručenie šiat. Vytvorili sme pre nevesty jedinečný online priestor a na obchode sa nepodieľame nijakým spôsobom.

 4. ÚSPECH!

Podarilo sa vám predať šaty? Blahoželáme!

LALA MARKET splnil svoju úlohu a predaj šiat je ukončený. Potešili ste budúcu nevestu a vy si môžete vychutnávať voľné miesto v šatníku a peniaze z predaja.


NÁKUP SVADOBNÝCH ŠIAT - KRÁTKY SPRIEVODCA

1. REGISTRÁCIA + VYHĽADÁVANIE VYSNÍVANÝCH ŠIAT

Vďaka našim funkciám a možnostiam vyhľadávania si môžete nájsť šaty podľa vlastnej potreby či vkusu. A dokonca lacnejšie ako v obchode! Bezplatne sa zaregistrujte a vytvorte si vlastný LALA MARKET účet na ukladanie obľúbených šiat a komunikáciu s predávajúcimi.

2. KOMUNIKÁCIA S PREDÁVAJÚCIM

Ak nájdete šaty, ktoré sa vám páčia, stačí kliknúť na tlačidlo KONTAKTOVAŤ PREDÁVAJÚCEHO a priamo požiadať o všetky dodatočné informácie majiteľa šiat. Komunikácia prebieha súkromne prostredníctvom našej zabezpečenej platformy pre zasielanie správ.

3. NÁKUP SVADOBNÝCH ŠIAT

Samotný proces nákupu šiat tzn. dohoda o platobných podmienkach a o doručení šiat prebieha len medzi vami ako kupujúcim a predávajúcim. LALA MARKET ponúka pre nevesty jedinečný online priestor a na obchode sa nepodieľa nijakým spôsobom. Odporúčame vám dohodnúť sa na stretnutí a obchod zrealizovať osobne. V prípade, že to nie je možné, poriadne si overte predajcu a uskutočnite kroky k čo najbezpečnejšiemu spôsobu platby. Nikdy neposielajte peniaze bez overenia predajcu.

4. ÚSPECH!

Blahoželáme, môžete sa vydávať vo vytúžených šatách za úžasnú cenu! Želáme vám všetko dobré a nezabudnite, že po svadbe môžete svoje svadobné šaty posunúť ďalšej neveste predajom cez LALA MARKET.