Jedinečnosť čipky

Jedinečnosť čipky

Každá žena má svoje vysnívané svadobné šaty, ktoré do detailov spĺňajú všetky jej predstavy o tom, ako majú dokonalé šaty vyzerať. Niektoré túžia po jednoduchosti, iné po bohatých šatách s výraznými vzormi a doplnkami. V oboch prípadoch sú obľúbené svadobné šaty s čipkou. Či už ide o čipkované detaily, alebo celé čipkou posiate svadobné šaty. 

Čipka bola, a stále je, nadčasovým prvkom, ktorý je možné využiť v rôznych štýloch. Takto zdobené šaty sú jedinečné vďaka svojej univerzálnosti. Stačí trošku fantázie a svadobné šaty s čipkou môžete poňať v štýle vintage. Obľúbený je aj boho štýl, ku ktorému čipkové zdobenie neodmysliteľne patrí. V spojení s trblietajúcimi sa kamienkami či perličkami dodá svadobným šatám romantický nádych a eleganciu. Vďaka pestrosti jej vzorov a tvarov vykúzlite zo svadobných šiat moderný extravagantný kúsok. Podľa vášho vlastného štýlu si dnes môžete vybrať z nekonečných možností najrôznejších druhov, od výrazných 3D čipiek až po nenápadné čipkované detaily. 

Online bazár svadobných šiat LALA MARKET je plný krásnych svadobných šiat neviest, ktoré si svoj veľký "deň D" už užili. Veľké množstvo neviest si pre svoj veľký deň zvolilo práve čipkované šaty. Preto sme pre vás vybrali niekoľko zaujímavých kúskov, ktorými sa môžete inšpirovať. Ak vás niektoré svadobné šaty oslovia, neváhajte a kontaktujte predávajúcu nevestu. Ku každej predajnej ponuke sa dostanete po kliknutí na daný model.


LALA MARKET VÝBER






















Celú ponuku svadobných šiat nájdete tu :)

Tiež sa vám môže páčiť