Svadba podľa Zuzky a Mateja

Svadba podľa Zuzky a Mateja

Nevesty a žienky, prinášame vám nový koncept blogu o jednom z najkrajších dní každej ženy - o vašom svadobnom dni. Svadba je jedinečným dňom, na ktorý sa nezabúda. Už ako malé dievčatká sme snívali o tom, ako kráčame v nádherných bielych šatách s kyticou kvetov vo farbách, ktoré ladia k našim doplnkom, smerom k oltáru, kde nás čaká náš princ. Alebo o malej svadbe v kruhu najbližšej rodiny a priateľov niekde v horách či na pláži. Nech už sú naše predstavy o svadbe akékoľvek, každá z nás chce počas tohto dňa vyzerať krásne a cítiť sa výnimočne. 

Tento blog nie je o nás, ale o vás, milé nevesty - o vašich svadobných prípravách, skúsenostiach s plánovaním a momentoch, ktoré sa spájajú s dňom vašej svadby. Dávame vám priestor na to, aby ste si váš nezabudnuteľný deň takouto formou zvečnili, pripomenuli si ho, podelili sa oň a inšpirovali ženy, ktoré sa nevestami ešte len stanú. Okrem toho máte jedinečnú príležitosť odprezentovať svadobné šaty, ktoré ponúkate na predaj cez LALA MARKET. Každé svadobné šaty sú jedinečné a každá nevesta v nich píše svoj príbeh. Podeľte sa so svetom o ten svoj a posuňte šaty ďalej, aby v nich ďalšia nevesta mohla napísať ďalší. 

Máte záujem o svadobný blog o vašej svadbe? Vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)


Zuzka a Matej 

Veľmi nás teší, že sa s nami o svoje svadobné momenty podelila nevesta Zuzka. Ona už svoje svadobné šaty prostredníctvom LALA MARKET predala. Jej krásna predajná ponuka očarila kupujúcu v ten istý deň, kedy ju vytvorila. Bola nádhernou nevestou! Pre nás všetky môže byť inšpiráciou nielen v rámci svadobného dňa, ale aj v jej prístupe pri predaji svadobných šiat. Vytvorila pútavú ponuku šiat s fotografiami, ktoré okamžite zaujmú. Prezrite si jej svadobnú ponuku a nechajte sa inšpirovať

Zuzka a Matej tvoria veľmi sympatický pár. Pred svadbou boli partnermi už niekoľko rokov. Na ich prvé rande si Zuzka spomína veľmi dobre. Jej nádejnému partnerovi sa ju podarilo obliať nápojom. Našťastie ju to neodradilo a dnes na to obaja spomínajú s úsmevom. Matej ju požiadal o ruku na mieste, na ktorom sa dali dokopy. S plánovaním svadby im pomáhali rodičia, no hlavné slovo mala nevesta a ženích. Zuzkina kamarátka Nikol, ktorá je veľmi šikovná, s ňou vytvorila návrh svadobných oznámení, a takisto menoviek. Taktiež mala na starosti celú výzdobu. Všetko spolu krásne ladilo v bordových odtieňoch. V týchto farbách boli zladené aj družičky. Nevesta si k ním doladila bordové lodičky :)

Zuzka sa vydávala v nádherných svadobných šatách Cesarina značky Daniela Di Marino, ktoré jej neuveriteľne pristali. Niekto hľadá tie pravé šaty aj niekoľko týždňov, Zuzke sa to podarilo za jeden deň. Vyskúšala si len štyri svadobné šaty a hneď vedela, že našla tie pravé. Po polnoci sa prezliekla do dlhých ligotavých strieborných šiat, v ktorých vyzerala taktiež úžasne.

Snúbenci si to vymysleli veľmi šikovne. Svadobný obrad sa konal v kostole sv. Anny v Lúčke. Po obrade sa novomanželia a všetci hostia presunuli len o pár metrov. Svadobnú oslavu mali totiž v kultúrnom dome hneď vedľa kostola. Netrvalo dlho a pár tancoval svoj prvý  novomanželský tanec. Keď sa pieseň blížila ku koncu, vysypali sa na nich malé bordovo-biele balóniky. Nevesta Zuzka na tento romantický moment, kedy spolu vtancovali do spoločného života, nikdy nezabudne :)

Ani na ich svadbe nechýbali tradície. Hneď po príchode do svadobnej sály predviedli, že sú skvelý tím a za krátku chvíľu pozametali črepy rozbitého taniera, ktoré im do manželstva priniesli šťastie a harmóniu. Nevesta nevynechala ani redový tanec, ktorý symbolizuje premenu nevesty na ženu.

Zuzka a Matej, ďakujeme za váš čas a ochotu podeliť sa s nami o vaše skúsenosti, ktoré určite inšpirujú nejeden pár. Želáme vám do spoločného života veľa lásky a krásne manželstvo :) 


Svadobní dodávatelia

Miesto obradu:Kostol sv. Anny, Lúčka
Miesto hostiny:Kultúrny dom, Lúčka
Výzdoba:indecor.sk
Kvety:Kvety PR
Koláče:Cukrárenská výroba Lipovská
Candy bar:Silvia Porembová Goliašová
Foto a video:Global Diamonds s.r.o.
Hudba:Duo Spectrum + DJ Róbert Varga
Svadobné šaty:
Boginya Weddingdress
Popolnočné šaty:
Svadobný salón Vivien
Svadobný účes:
Kaderníctvo Ornatrix
Svadobné líčenie:Mária Balušinská
Mihalnice:ArtCristy
Nechty:Diana Argalassyová


Svadobné fotografie









Aj vy sa chcete podeliť o vaše skúsenosti so svadbou a inšpirovať budúce nevesty? Vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)

Tiež sa vám môže páčiť