Veronika Kostková wedding atelier

Veronika Kostková wedding atelier

Milé lala nevesty a čitateľky. V poslednom blogu, kde sme pre vás vytvorili výber krásnych svadobných ponúk, ktoré pridali nevesty v minulom roku, sme písali aj o tom, že je dôležité, aj v rámci módy, žiť ekologickejšie. Okrem nákupu oblečenia, ako aj svadobných šiat, v second handoch a bazároch, môžete nájsť napríklad aj lokálneho dizajnéra, ktorý vám svadobné šaty podľa vašich predstáv zhotoví na mieru. V rámci podpory lokálnych návrhárov by sme vám dnes radi predstavili jednu šikovnú sympatickú dizajnérku svadobných šiat.

"Volám sa Veronika Kostková a som očarená krásou," takto sa predstavila na svojej internetovej stránke, kde nájdete celú jej tvorbu, proces vzniku jednotlivých kúskov pre nevesty, ale aj to, prečo a ako sa dostala práve k navrhovaniu svadobných šiat. Každý vníma krásu inak, každý sa zameriava na iné detaily a zachytáva ju iným spôsobom. Veronika našla svojský štýl a zameranie a jej ponímanie krásy nás neskutočne očarilo. Svadobné šaty, ktoré vznikli pod jej rukami, sú originálne, ženské no zároveň nežné. Každý model je dotvorený veľmi nápaditými detailmi, ktoré z jednotlivých svadobných šiat tvoria doslova umelecké dielo, ktoré vás upúta na prvý pohľad.
K tvorbe svadobných šiat pristupuje z nášho pohľadu krásnym spôsobom. Vytvorenie svadobných šiat pre každú ženu je pre ňu výsadou, vecou intímnej dôvery medzi ňou a budúcou nevestou. Podľa jej slov je pre ňu neskutočné, že jej šaty môžu byť súčasťou príbehu lásky. Pár kúskov z Veronikinej dielne nájdete aj medzi predajnými ponukami v našom online second hande. Veríme, že tieto šaty budú súčasťou ďalšieho, možno nielen jedného, príbehu lásky niektorej z vás.


Svadobná kolekcia 2022 "Sirene"

Okrem Veroniky by sme vám radi predstavili aj kúsok z jej tvorby, konkrétne pár svadobných modelov zo Svadobnej kolekcie 2022 "Sirene". Podľa jej slov je táto kolekcia inšpirovaná mystickou, nežnou a zvodnou Siréne, ktorá vábi nežným pôvabom morskej víly a priťahuje odvážnym barokovým leskom. Prezrite si pár modelov, ktoré sme pre vás vybrali.


Celú kolekciu "Sirene" od Veroniky Kostkovej, ako aj všetky ostatné, nájdete na jej internetovej stránke.

Veronike želáme veľa inšpirácie pri tvorbe ďalších jedinečných svadobných šiat pre budúce nevesty a krásne a úsmevné dni :)


Zdroj: www.veronikakostkova.com

Tiež sa vám môže páčiť