Svadba podľa Veroniky a Andreja

Svadba podľa Veroniky a Andreja

Milé žienky, prinášame vám prvý tohtoročný blog z kategórie Nevesty nevestám, kde sa vy, budúce a bývalé nevesty, inšpirujete navzájom. Veľmi sa tešíme, že niekoľko z vás túto možnosť využilo a odovzdalo svoje poznatky a skúsenosti ďalším, ktoré hľadajú inšpiráciu pre svoj svadobný deň.

Andrej a Veronika poňali svoju svadbu lokálne. Veronika sa vydávala v krásnych - kvetinkami posiatych svadobných šatách Miranda z dielne slovenskej značky svadobných šiat Eva Grandes, ktoré sa jej cez náš portál podarilo predať ďalšej nevestičke :)


Veronika a Andrej

Človek nikdy nevie, kedy si ho nájde láska. Niekto sa zamiluje na prvý pohľad, niekedy sa do seba ľudia zamilujú až po niekoľkých rokoch priateľstva. Veronike a Andrejovi stačilo jedno stretnutie pri káve: "Našu lásku spojila naša spoločná kamarátka. Zavolala mi, že aj ty aj Andrej mi vždy poviete, že sa máte výborne, len vám chýba láska, tak choďte na kávu a uvidí sa. Ešte v ten deň sme sa stretli a odvtedy sme stále spolu."

Aj Veronika a Andrej si svoju svadbu plánovali sami s malou pomocou šikovných rúk z kruhu rodiny. Kvetinkové svadobné oznámenia a tlačoviny, ktoré môžete vidieť vo svadobnej galérii, objednali zo slovenského internetového portálu SAShe.sk, kde nájdete pestrú ponuku dizajnovej tvorby od šikovných slovenských autorov.

Sobáš novomanželov sa konal v Banskej Bystrici, konkrétne v radnici mesta s nádychom histórie. Neďaleko odtiaľ sa nachádza golfový rezort Tri Duby Golf Resort, kde sa konala svadobná hostina. Toto miesto v sebe spája moderný priestor s krásnou prírodou. "Svadobné menu pripravili v reštaurácii, kde sme mali svadbu. Jedlo bolo vynikajúce na vysokej úrovni."

Všetky ostatné svadobné dobrôtky zohnali priamo v Banskej Bystrici. Pagáčiky na svadbu napiekli v malej pekárni, ktorú si otvorili mamina s dcérou, štrúdle boli napečené v pekárni v Rakytovciach a klasické koláče vyhotovil šikovný banskobystrický pekár. Svadobnú tortu, ktorú si všetci pýtali domov, upiekli v malej rodinnej pekárni Čískejkovo.

Aj kvetinovú výzdobu zverili do rúk lokálnemu rodinnému kvetinárstvu, ktoré si v Banskej Bystrici otvorila mamina so synom.

Každý pár iste poteší, keď je jeho svadobný deň zachytený a zvečnený na profesionálnych fotografiách. Veronikina voľba bola jasná: "Vlado Veverka. To bola prvá osoba, o ktorej som vedela, že on musí náš deň zachytiť." Unikátne umelecké fotografie a portréty tohto fotografa určite okúzlia aj vás. Okrem úžasne odvedenej práce si Veronika pochvaľuje aj jeho prístup.

Vo fotogalérii nájdete aj fotografiu, z ktorej je očividné, že si svoj prvý novomanželský tanec títo krásni dvaja ľudia užili s úsmevom na tvárach. "Chodili sme pred svadbou na hodiny tanca. Absolvovali sme 4 hodiny a vznikla nádherná choreografia. Manžel mal stres z tanca obrovský, ale tá príprava mu pomohla a zatancoval to nádherne, aj keď nerád tancuje." Ak máte problémy s tancom, inšpirujte sa a skúste vyhľadať učiteľa tanca. Už pár hodín stačí na to, aby bol novomanželský tanec zážitkom a nie stresom

Nevestička Veronika bola okúzľujúca nevesta, ktorej úsmev prechádza aj cez fotografie až k nám a zlepšil nám deň :) Po vyskúšaní piatich svadobných šiat vo svadobnom salóne Giovanna v Bratislave si nakoniec zvolila model Miranda značky Eva Grandes, ktorá je medzi našimi nevestami veľmi obľúbená. “Náušnice mi vyrábali na mieru a nádherne sa hodili k šatám. Lodičky som mala smotanové jednoduché, veď ich spod šiat ani nebolo vidno. Závoj som nakoniec nemala." Celý nevestin look môžete vidieť vo svadobnej galérii

Veronika a Andrej, ďakujeme, že ste sa s nami podelili o váš príbeh lásky, ale aj skúsenosti s plánovaním svadby. Určite inšpirujete nejeden pár, ktorý cesta pred oltár ešte len čaká. Želáme vám nádherné roky plné lásky a úprimného úsmevu :)


Svadobní dodávatelia

Miesto obradu:  Radnica v Banskej Bystrici
Miesto hostiny a ubytovania:
Tri duby Golf Resort
Svadobná torta: 
Čískejkovo
Pagáčiky:
Pán Pagáčik
Fotograf:
Vlado Veverka
Florista:
Jana Haliarská
Svadobné šaty:GIOVANNA svadobný salón
Svadobný účes:Kadernícky salón ŠARM 
Svadobné líčenie: Beáta
Nechty:
Ivka Klimentová
Náušnice:
tannjajewels
Svadobné tlačoviny:SAShE.SK


Svadobné fotografie


Aj vy sa chcete podeliť o vaše skúsenosti so svadbou a inšpirovať budúce nevesty? Vyplňte tento dotazník a LALA MARKET tím sa o všetko postará :)

Tiež sa vám môže páčiť