Nákup svadobných šiat

PREČO BY SOM SI MALA KÚPIŤ SVADOBNÉ ŠATY CEZ ONLINE BAZÁR LALA MARKET?

LALA MARKET je jedinečný online priestor, kde si vďaka reálnym fotkám, podrobným opisom a rozšíreným možnostiam vyhľadávania môžete nájsť vytúžené svadobné šaty za fantastickú cenu. Neváhajte a nájdite si svoje vysnívané šaty už dnes. Prezrite si celú ponuku svadobných šiat.


MÔŽEM SI SVADOBNÉ ŠATY CEZ LALA MARKET POŽIČAŤ?

Na stránke LALA MARKET sú všetky ponúkané svadobné šaty určené len na predaj.

Možno budete prekvapení, ale je možné, že si u nás nájdete šaty, za ktoré zaplatíte menej ako keby ste si ich požičali. Navyše, vypožičanie šiat je obmedzené. Šaty môžete mať len na pár dní a musíte dávať veľký pozor, aby ste ich počas svadby nepoškodili a vrátili v pôvodnom stave.

Ak si šaty kúpite, nemusíte sa starať o nič, iba sa cítiť krásne a užívať si svoj veľký deň.


MÁTE KAMENNÚ PREDAJŇU?

LALA MARKET je online second hand svadobných šiat a kamennú predajňu nemá. Ponúkané šaty si môžete pozerať z akéhokoľvek miesta a v akomkoľvek čase. Ponuka je zobrazená 24 hodín denne/7 dní v týždni.


AKÉ SÚ POPLATKY PRI NÁKUPE SVADOBNÝCH ŠIAT CEZ LALA MARKET?

Nulové náklady, žiadne provízie a žiadne skryté poplatky!

Jediné, čo musíte zaplatiť, sú vaše svadobné šaty, prípadne náklady za doručenie šiat, ak sa s predávajúcim nedohodnete inak. Platíte len predajcovi, od ktorého si šaty kupujete.


AKO ZISTÍM, ČI BUDÚ VYBRANÉ SVADOBNÉ ŠATY SKUTOČNE VYZERAŤ TAK, AKO SÚ ZOBRAZENÉ A OPÍSANÉ V PONUKE?

Odporúčame vám poriadne si pozrieť ponuku šiat – fotografie, detaily a opis ponuky.

Komunikujte s predajcom cez našu zabezpečenú platformu pre zasielania správ a pýtajte sa na všetky informácie, ktoré potrebujete o šatách vedieť. Až keď si budete istá, dohodnite sa s predajcom na samotnom predaji.


AKO MÔŽEM KONTAKTOVAŤ PREDAJCU?

Ak sa vám zapáčia nejaké šaty a chcete sa skontaktovať s predávajúcim, stačí kliknúť na tlačidlo "KONTAKTOVAŤ PREDÁVAJÚCEHO". Takýmto jednoduchým spôsobom môžete s predávajúcim súkromne komunikovať prostredníctvom našej zabezpečenej platformy pre zasielanie správ a dohodnúť si všetky podmienky predaja.


MÔŽEM SI SVADOBNÉ ŠATY VYSKÚŠAŤ?

Ak si nájdete svoje vytúžené svadobné šaty, obráťte sa na predajcu prostredníctvom našej súkromnej platformy pre zasielanie správ, požiadajte o všetky potrebné informácie a ak je to možné, dohodnite si osobné stretnutie. Pri osobnom stretnutí si môžete šaty vyskúšať, priamo za ne zaplatiť a odniesť si ich domov. Rozhodne budú spokojné obidve strany.


POTREBUJEM KÚPENÉ SVADOBNÉ ŠATY VYČISTIŤ ALEBO SÚ UŽ PROFESIONÁLNE VYČISTENÉ?

V popise všetkých ponúkaných šiat sa uvádza či boli alebo neboli šaty profesionálne vyčistené. Väčšina svadobných šiat je odborne vyčistená. Ak nie, malo by sa to odraziť na cene šiat.


KOĽKO BY SOM MALA ZA SVADOBNÉ ŠATY ZAPLATIŤ?

Záleží na svadobných šatách, ktoré kupujete. Ak sú šaty nové, cena bude vyššia. Pri použitých alebo vzorkových svadobných šatách môžete rátať s väčšími zľavami. Záleží na predajcovi, ktorý si cenu za šaty určuje podľa vlastného uváženia.

Ceny sú jasne vyznačené pri každej ponuke. Ak sa vám zdá cena za svadobné šaty vysoká, skúste sa dohodnúť s predajcom na znížení požadovanej ceny.


KTO PLATÍ PREPRAVU?

Obvykle platí poplatky za prepravu kupujúci. Vždy sa opýtajte predávajúceho na prepravnú cenovú ponuku, pretože práve on vám bude posielať vaše svadobné šaty. Odporúčame vám dohodnúť sa na preprave, kde je možné balík poistiť a sledovať.


POMÁHA LALA MARKET PRI ÚSPEŠNOM OBCHODE ZABEZPEČIŤ PLATBU A PREPRAVU?

Vytvorili sme jedinečné zázemie pre nevesty, ktoré chcú predať alebo kúpiť svadobné šaty. Na samotnom obchode či preprave sa nepodieľame nijakým spôsobom. Za cenové, platobné a prepravné podmienky si zodpovedajú predávajúci a kupujúci.